Maatschappelijk relevante documentaires

Mediastrategieën en advies

Story-based e-learning

‘Meldcode in beeld’ valt goed

‘Meldcode in beeld’ valt goed

Onze cursus Meldcode Huiselijk Geweld heeft een goede beoordeling gekregen door Movisie. Samen met de Christelijke Hogeschool Ede hebben we trainingsmateriaal ontwikkeld voor professionals en scholen om de meldcode beter in beeld te krijgen. De cursus is een combinatie van dvd’s met bijbehorend studiemateriaal. Een fragment uit de recensie:

Ondanks een aantal werkvormen die misschien al bekend zijn, zullen ook ervaren trainers in de meldcode verrast worden door het materiaal. ‘Meldcode in beeld’ is zeer bruikbaar om het werken met de meldcode te verspreiden. De combinatie van beeldmateriaal en werkvormen werkt goed. De beelden blijven bij en de stappen van de meldcode worden duidelijk in kaart gebracht. De handleiding biedt inspiratie voor trainers en heeft aandacht voor kennisoverdracht, oefenen van vaardigheden en reflectie. Het is een aanrader voor iedereen die een voorlichting en/of training geeft met als thema de meldcode.


© MetaStory Productions 2016 - Tamme de Leur - Oscar Pathuis